webPortal STIJENA

Nakon 19 godina pronašli otetog sina!

Richard Wayne Landers Jr. koji je kao petogodišnjak nestao gotovo prije 20 godina u američkoj saveznoj državi Indiana pronađen je živ u Minnesoti.

Američka policija je potvrdila da su ga oteli njegovi djed i baka, te da je živio pod lažnim imenom.

Kao petogodišnjak Richard Wayne Landers Jr. nestao je u srpnju u 1994. u gradiću Wolcottville u Indiani, a pronađen je u gradu Long Prairie u Minnesoti, i to zahvaljujući broju socijalnog osiguranja i datumu rođenja.

Potvrdili da su oteli unuka

U Long Prairieu žive i njegovi djed i baka, koji su policiji otkrili svoj pravi identitet i potvrdili da je Richard zajedno s njima nestao prije 19 godina. Oteli su ga, jer su bili uzrujani zbog neriješenih sudskih postupaka oko dječakova skrbništva, koje je bilo dovedeno u pitanje jer se nije znalo tko mu je otac.

Nakon što je nestao dječak, za bakom i djedom bila je raspisana tjeralica, no do 2008. nisu pronađeni, pa je optužnica odbačena. U rujnu 2012. Richardovi roditelji došli su do novih informacija koje su policijsku istragu usmjerile na Long Prairie, javlja The IndyChannel.com.

Richard sada ima 24 godine i svoju obitelj, jer se u međuvremenu oženio.

Kada je doznala da joj je sin pronađen njegova majka Lisa Härter skakala je od sreće, izjavio je za AP Richard Härter za kojeg se Lisa udala i sad očekuju svoje prvo dijete.

Kazao je kako je njegova supruga "najsretnija žena na svijetu".

Danas.hr

Pročitajte i.....

Written on 27/11/2014, 22:14 by emir
kao-apokalipsa-prvi-let-iznad-napustenog-grada-pripjataOtrovane šume, napušteni neboderi, razbacani papiri i oronule ulice, to je slika Pripjata nakon katastrofe koja se desila prije skoro 30 godina. Sliku je zabilježio dron koji je grad prikazao u novom...
Written on 16/01/2015, 18:04 by emir
heroj-iz-bosanskog-novog-jarane-frajer-uradi-32000-trbusnjaka-i-objedini-bosance-i-hercegovce-ma-kakvi-politicariGrađanin Bosanskog Novog i čitalac DEPO Portala odaslao je na našu adresu vlastiti komentar o herojskom podvigu Nikole Dupala iz ovog bh. gradića, koji je nedavno oborio evropski rekord u broju...
Written on 28/01/2013, 16:42 by admin
slika-duha-na-klupi-je-utjerala-strah-u-kosti-gradanima-lulesaSablasnu su fotografiju objavili brojni argentinski mediji, a novinari u tekstovima k tome napomenuli da je na tom mjestu nekoliko tjedana ranije umrla jedna starica Otkako je izvjesni Enzo Guillermo...
left

Zabava

Linkovi