webPortal STIJENA

Nakon 19 godina pronašli otetog sina!

Richard Wayne Landers Jr. koji je kao petogodišnjak nestao gotovo prije 20 godina u američkoj saveznoj državi Indiana pronađen je živ u Minnesoti.

Američka policija je potvrdila da su ga oteli njegovi djed i baka, te da je živio pod lažnim imenom.

Kao petogodišnjak Richard Wayne Landers Jr. nestao je u srpnju u 1994. u gradiću Wolcottville u Indiani, a pronađen je u gradu Long Prairie u Minnesoti, i to zahvaljujući broju socijalnog osiguranja i datumu rođenja.

Potvrdili da su oteli unuka

U Long Prairieu žive i njegovi djed i baka, koji su policiji otkrili svoj pravi identitet i potvrdili da je Richard zajedno s njima nestao prije 19 godina. Oteli su ga, jer su bili uzrujani zbog neriješenih sudskih postupaka oko dječakova skrbništva, koje je bilo dovedeno u pitanje jer se nije znalo tko mu je otac.

Nakon što je nestao dječak, za bakom i djedom bila je raspisana tjeralica, no do 2008. nisu pronađeni, pa je optužnica odbačena. U rujnu 2012. Richardovi roditelji došli su do novih informacija koje su policijsku istragu usmjerile na Long Prairie, javlja The IndyChannel.com.

Richard sada ima 24 godine i svoju obitelj, jer se u međuvremenu oženio.

Kada je doznala da joj je sin pronađen njegova majka Lisa Härter skakala je od sreće, izjavio je za AP Richard Härter za kojeg se Lisa udala i sad očekuju svoje prvo dijete.

Kazao je kako je njegova supruga "najsretnija žena na svijetu".

Danas.hr

Pročitajte i.....

Written on 06/03/2013, 15:53 by admin
dodik-je-politicki-mrtav-mentalno-je-unazadio-narod-kojem-pripada-nudeci-im-laznu-naduIzjave predsjednika RS Milorada Dodika o mogućnosti otcjepljenja tog dijela BiH Dodikovo je bespredmetno trošenje riječi iza kojih ne stoji ništa ozbiljno, a posebno više ne stoje Miloševićevi tenkovi i...
Written on 08/07/2013, 13:30 by admin
reisu-l-ulemina-ramazanska-cestitka-qimamo-samo-ono-sto-darujemo-drugomqReisu-l-ulema Islamske zajednice u BiH Husein Kavazović uputio je danas ramazansku čestitku povodom mjeseca Ramazana, koji nastupa večerašnjim zalaskom sunca. "Večeras ulazimo u blagoslovljeni mjesec...
Written on 22/07/2013, 16:53 by emir
neobican-pismeni-rad-hercegovackog-srednjoskolcaNaime, riječ je o neimenovanom hercegovačkom srednjoškolcu iz Ljubinja, a koji je imao zadatak da napiše svoj stav na temu "Nije lako biti mlad". Iako je zadata tema sama po sebi dosta kompleksna i...
left

Zabava

Linkovi