webPortal STIJENA

Nakon 19 godina pronašli otetog sina!

Richard Wayne Landers Jr. koji je kao petogodišnjak nestao gotovo prije 20 godina u američkoj saveznoj državi Indiana pronađen je živ u Minnesoti.

Američka policija je potvrdila da su ga oteli njegovi djed i baka, te da je živio pod lažnim imenom.

Kao petogodišnjak Richard Wayne Landers Jr. nestao je u srpnju u 1994. u gradiću Wolcottville u Indiani, a pronađen je u gradu Long Prairie u Minnesoti, i to zahvaljujući broju socijalnog osiguranja i datumu rođenja.

Potvrdili da su oteli unuka

U Long Prairieu žive i njegovi djed i baka, koji su policiji otkrili svoj pravi identitet i potvrdili da je Richard zajedno s njima nestao prije 19 godina. Oteli su ga, jer su bili uzrujani zbog neriješenih sudskih postupaka oko dječakova skrbništva, koje je bilo dovedeno u pitanje jer se nije znalo tko mu je otac.

Nakon što je nestao dječak, za bakom i djedom bila je raspisana tjeralica, no do 2008. nisu pronađeni, pa je optužnica odbačena. U rujnu 2012. Richardovi roditelji došli su do novih informacija koje su policijsku istragu usmjerile na Long Prairie, javlja The IndyChannel.com.

Richard sada ima 24 godine i svoju obitelj, jer se u međuvremenu oženio.

Kada je doznala da joj je sin pronađen njegova majka Lisa Härter skakala je od sreće, izjavio je za AP Richard Härter za kojeg se Lisa udala i sad očekuju svoje prvo dijete.

Kazao je kako je njegova supruga "najsretnija žena na svijetu".

Danas.hr

Pročitajte i.....

Written on 17/01/2013, 07:46 by admin
napali-tinejdzera-i-izlili-mu-kiselinu-u-lice16-godišnji mladić iz Yateleyja u Velikoj Britaniji mogao bi ostati bez vida nakon što su mu tokom jedne šetnje na lice i gornji dio tijela izlili kiselinu. Napadači su pobjegli s mjesta događaja, a...
Written on 15/01/2016, 21:18 by emir
italijanska-seria-b-uvodi-se-zeleni-karton-kao-nagrada-za-fair-playU Seriji B, drugom stepenu takmičenja italijanskog fudbala, od večeras se uvodi zeleni karton kao svojevrsna nagrada igračima za fair-play potez koji naprave tokom susreta. Zeleni kartoni će biti...
Written on 17/08/2013, 13:57 by emir
domaca-nutela-odusevite-svoju-djecuNiko neće odbiti ovu fantastičnu poslasticu. Recept za domaću Nutelu prilično je jednostavan, a imaćete skoro 1.5 litar ovog slatkog zadovoljstva. Napravite sami Nutelu ( bez aditiva!) i obradujte...
left

Zabava

Linkovi