webPortal STIJENA

Nakon 19 godina pronašli otetog sina!

Richard Wayne Landers Jr. koji je kao petogodišnjak nestao gotovo prije 20 godina u američkoj saveznoj državi Indiana pronađen je živ u Minnesoti.

Američka policija je potvrdila da su ga oteli njegovi djed i baka, te da je živio pod lažnim imenom.

Kao petogodišnjak Richard Wayne Landers Jr. nestao je u srpnju u 1994. u gradiću Wolcottville u Indiani, a pronađen je u gradu Long Prairie u Minnesoti, i to zahvaljujući broju socijalnog osiguranja i datumu rođenja.

Potvrdili da su oteli unuka

U Long Prairieu žive i njegovi djed i baka, koji su policiji otkrili svoj pravi identitet i potvrdili da je Richard zajedno s njima nestao prije 19 godina. Oteli su ga, jer su bili uzrujani zbog neriješenih sudskih postupaka oko dječakova skrbništva, koje je bilo dovedeno u pitanje jer se nije znalo tko mu je otac.

Nakon što je nestao dječak, za bakom i djedom bila je raspisana tjeralica, no do 2008. nisu pronađeni, pa je optužnica odbačena. U rujnu 2012. Richardovi roditelji došli su do novih informacija koje su policijsku istragu usmjerile na Long Prairie, javlja The IndyChannel.com.

Richard sada ima 24 godine i svoju obitelj, jer se u međuvremenu oženio.

Kada je doznala da joj je sin pronađen njegova majka Lisa Härter skakala je od sreće, izjavio je za AP Richard Härter za kojeg se Lisa udala i sad očekuju svoje prvo dijete.

Kazao je kako je njegova supruga "najsretnija žena na svijetu".

Danas.hr

Pročitajte i.....

Written on 23/01/2013, 17:28 by admin
reis-kavazovic-svi-muslimani-ce-imati-isti-kalendarReisu-l-ulema Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini (IZBiH) Husein ef. Kavazović izjavio je za agenciju Anadolija (AA) da će Turska i Bosna i Hercegovina učiniti zajedničke napore ka rješavanju...
Written on 16/01/2013, 14:12 by admin
skeniranjem-otkrili-18-smrznutih-glava-na-aerodromu-u-chicaguNe znam zašto je pošiljka zadržana. Svaka glava uredno je zapakirana, omotana i obilježena deklaracijom na kojoj piše da se radi o dijelu ljudskog tijela, istaknuo je Paul Dudek Carinsko osiguranje...
Written on 13/01/2013, 11:34 by admin
vec-je-majka-troje-djece-a-sad-je-rodila-sestorkeDvadesetogodišnja Meksikanka Salud Romero u četvrtak je rodila četiri djevojčice i dva dječaka. Mlada žena u dobi od 20 godina, već majka troje djece, rodila je šest beba u Michoacanu, državi na zapadu...
left

Zabava

Linkovi